Gratiskurset – hva er det egentlig?

Jeg vet at jeg snakker mye om gratiskurset mitt. Men det er det en skikkelig god grunn til 😉

Og det er fordi jeg virkelig BRENNER for å kunne hjelpe andre ut av jojo-slankingens evigvarende forbannelse.

Hvorfor jeg lagde gratiskurset.

Jeg vet hvor frustrerende det er å gå fra slankekur til slankekur og aldri lykkes. Det er mitt svarte belte i jojo-slanking et bevis på 😉 Jeg har brukt alt for mye tid og penger på «mirakelkurer» som bare har gjort vondt verre. Det har ført til irritasjon, oppgitthet og enda flere kilo etter endt kur.

Da jeg omsider knakk koden, da visste jeg at dette var noe jeg måtte dele! Jeg vil vise deg at vanlig mat er bra nok, og at du ikke trenger å endre hele livet ditt.

Jeg håper og ønsker at jeg kan være en motpol til de alt for mange useriøse aktørene. De som lover gull og grønne skoger hvis du bare… kjøper diverse spesialprodukter, kutter ut masse god mat eller følger strenge, kjipe dietter.

For det er faktisk ikke nødvendig. Eller rettere sagt; det er jo bare fjas!

Alle som har prøvd en slankekur eller ti vet at det ofte resulterer i vektnedgang. Problemet er jo at når kuren er ferdig så kommer kiloene tilbake. Og det er akkurat det som er så frustrerende! Det betyr at du må starte på nytt og på nytt og på nytt. Og vips, så sitter du fast i jojo-slankingens klør.

Jeg vil veldig gjerne overbevise deg om at det er helt unødvendig. Fordi jeg vet at det er det 😊

Og det er det gratiskurset handler om. Det finnes nemlig en fornuftig måte å gjøre det på. Du kan gå ned i vekt og samtidig få et sunt og godt forhold til mat. OG holde vekten etterpå.

Jeg vet at du kan få det til!

Kanskje tror du at du er et håpløst tilfelle som aldri vil klare å gå varig ned i vekt. Det kjenner jeg meg i så fall veldig godt igjen i. Jeg trodde det i årevis om meg selv.

Jeg trodde at jeg ikke hadde nok viljestyrke eller nok motivasjon. Og det er jo ikke så rart etter en hel haug av mislykkede forsøk.

Så da jeg satte i gang med mitt siste forsøk, gjorde jeg det helt uten entusiasme og motivasjon. Og det var kanskje litt av grunnen til at jeg omsider fikk det til 😀

Jeg hadde ingen forventninger og var veldig avslappet til hele prosjektet. Jeg bestemte meg også for at jeg fortsatt skulle gå på fest, ta et glass vin når jeg hadde lyst på det og gå ut å spise med venninner. Ja, egentlig alt jeg synes er morsomt og viktig.

Og det gjorde noe med meg. For første gang hadde jeg ikke dårlig samvittighet for å spise junk-food, drikke vin eller være med på sosiale sammenkomster med pizza, kake eller hva det måtte være.

Og der er egentlig det største cluet; ikke ha dårlig samvittighet.

Når du øver på å ikke få dårlig samvittighet etter hver gang du skeier ut eller går utenfor planen, så vil det være mye lettere å fortsette på riktig vei. Det vil bli ditt beste våpen mot å gi opp 😉

Få hodet til å jobbe med deg, ikke mot deg.

Jeg har lagt mye vekt på den mentale biten i gratiskurset. Og det er fordi det ofte er det som ødelegger for deg.

Hvis du hele tiden tenker på hva du ikke kan spise og hva du ikke kan gjøre, så blir du sliten og lei. Og da er det lett å gi opp.

Hvis du heller fokuserer på hva du kan spise (som faktisk er alt!), og alt du kan gjøre – da vil det føles mye lettere.

Og når du har denne tilnærmingen til livsstilsendringen, så legger du grunnlaget for en varig vektnedgang helt fra start. Du vil gjøre små endringer og justeringer som passer for deg og som du enkelt kan tilpasse ditt liv. Disse små tingene vil bli til nye vaner. Det betyr at det ikke blir en brå overgang fra vektnedgang til vedlikehold av vekten.

På den måten vil du klare å holde kiloene unna for godt. I tillegg vil du sannsynligvis få et sunt og uproblematisk forhold til mat, vekt og kos. Og det vil igjen hjelpe deg med å holde vekten etterpå.

Og plutselig er du inne i en god spiral i stedet for i jojo-slankingens makt!

Men er det virkelig gratis?

Ja, det er det 😊 Jeg skjønner at du er skeptisk – det hadde sikkert jeg vært også.

Men som jeg nevnte i starten her; jeg brenner virkelig for å formidle at det går an å gå ned i vekt og komme i god form på en sunn og fornuftig måte.

Så gratiskurset er 100% gratis og helt uforpliktende.

Mange får den hjelpen de trenger av gratiskurset, men noen ønsker å lære mer og få oppfølging underveis. Derfor har jeg også laget et omfattende onlinekurs. Som deltaker på gratiskurset vil du få tilbud om kursplass til en god pris. Det er selvfølgelig helt opp til deg om du vil være med. Du forplikter deg ikke til noe ved å ta gratiskurset. Det viktigste for meg er at du får det du trenger for å lykkes med din livsstilsendring <3

Har du lyst til å prøve gratiskurset, kan du melde deg på her >>>

Hva sier andre om gratiskurset?

Felles for veldig mange av tilbakemeldingene jeg får på gratiskurset mitt, er at de har begynt å tenke annerledes på både mat og vektnedgang.

De opplever at når de ikke bare fokuserer på vekt og hva de kan og ikke kan spise hele tiden, så får de et mer avslappa og uproblematisk forhold til det.

Det blir lettere å ta smarte valg når du vet at en utskeielse er helt greit, og det går fint å fortsette de gode vanene når du slipper å ha dårlig samvittighet.

Og det er akkurat dette som er viktig for å få til en varig vektnedgang. Du må kunne leve med endringene du gjør, og du må fortsatt kunne leve et liv som inneholder alt det du synes er gøy og viktig.

Når du skjønner hvordan du kan kombinere dette, da har du knekt koden til hvordan du får til en varig livsstilsendring uten å endre livet 😊

Her er noen av tilbakemeldingene jeg har fått:

«Jeg meldte meg på gratiskurset fordi jeg syntes det virket motiverende å kunne gå ned i vekt uten å følge en spesiell og krevende diett. Og bare ved å bli litt mer bevisst på hva maten jeg spiste inneholdt har jeg gått ned 9 kilo! Dette er ikke en slankekur, men en ny måte å tenke på.» -Bente 

gratiskurset
«Å få en sunnere livsstil og samtidig kunne kose meg hørtes veldig fristende ut!

Det hadde jeg lyst til å lære mer om, og derfor meldte jeg meg på gratiskurset. Og jeg forsto raskt hvordan det kunne gjøres. I motsetning til en slankekur som bare handler om hva jeg kan og ikke kan spise, og som regel ender med at jeg veier enda mer etterpå – så fokuserer dette kurset på hvordan jeg kan tenke annerledes. Så langt har jeg gått ned 4 kg, og er kjempefornøyd! Jeg skjønner at det kan ta litt tid å få endringene til å sitte, men den tiden er jeg villig til å investere i så lenge jeg vet at det vil forandre livet mitt.» -Kari-Mette 

Les hele Iduns historie her >>>

«På sykehuset fikk jeg beskjed om at jeg måtte gå ned noen kilo for å få en operasjon jeg trenger. Da ble jeg litt nedstemt, og lurte på hvordan jeg skulle klare det.

Jeg spurte om råd i en Facebook-gruppe jeg er medlem av, og der fikk jeg mange av disse tipsene om lavkarbo og at jeg ikke kunne spise ditt og datt. Det gjorde meg enda mer forvirret og motløs.

Men så fikk jeg et tips om gratiskurset ditt. Etter å ha fått litt mer info, bestemte jeg meg for å prøve.

Det var så inspirerende, og jeg er på god vei allerede! Kurset har rett og slett endret tankemønsteret mitt, så nå er jeg supermotivert og jeg synes til og med at det er moro! 😊 Bare 7 dager etter at jeg mottok første leksjon hadde jeg gått ned 2,5 kg, og nå etter 1 måned viser vekta 6 kg mindre!

Tusen takk for et fantastisk motiverende og oppklarende kurs! Nå har jeg all tro på at dette kommer jeg til å klare 😊»Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *