Gratiskurset som endret livet mitt!

Idun har gått ned over 20 kg etter at hun meldte seg på gratiskurset mitt.

Gratiskurset

«Dette er det beste opplegget jeg har prøvd og jeg har prøvd stort sett alt. Du er superflink på motivasjon og vet hva du snakker om. Takk for at du har laget et så fint opplegg, jeg har fått et nytt liv!» sier Idun.

Og at hun har prøvd stort sett alt, er ingen overdrivelse. Hun har gått på flere slankekurs, hatt timer med ernæringsfysiolog, prøvd pulverkurer, lavkarbo, fastekurer og reseptbelagte slankepiller. I tillegg har hun også betalt for spesialdietter og samtaleterapi. Selv om hun ofte gikk ned noen kilo, ble hun sliten og lei av å følge så strenge planer og derfor ga hun alltid opp etter kort tid.

Overvekten gjorde hverdagen tung. Idun hadde fysiske plager som hetetokter og vonde knær. Men hun var også sliten psykisk. Hun ville helst ikke være med på noe sosialt, og likte hverken å handle klær eller å pynte seg.

Drømmen om et lettere liv var sterk, men hun visste ikke hvordan hun kunne få det til.

Da hun meldte seg på gratiskurset var hun skeptisk, men ga det likevel en sjanse. Heldigvis! For da forsto hun endelig hvordan hun skulle klare det.

«Jeg ble så motivert da jeg skjønte at jeg ikke trengte å følge en spesiell plan, men at jeg heller fikk hjelp til å finne ut hvordan jeg kunne gjøre endringer som passet for meg. Jeg fikk mange aha-opplevelser, og spesielt det å innse at ingenting er forbudt gjorde mye med hodet. Før hadde jeg konstant dårlig samvittighet, men det har blitt helt borte! Kurset var enkelt å følge, og resultatene kom fort.

Jeg har alltid vært glad i å være aktiv, men som overvektig var bare det å gå en tur veldig tungt. Nå har treningsgleden kommet tilbake og jeg er stort sett i aktivitet hver dag, enten det er sykling, jogging eller en styrke-økt hjemme i stua. Jeg går også på ski, svømmer og danser. Hetetoktene har forsvunnet helt, og knærne er også bra!

Jeg føler meg mye bedre, både fysisk og psykisk. Jeg har funnet en helt annen ro og styrke i meg selv. Og nå gleder jeg meg faktisk til å pynte meg med nye klær!» stråler Idun 🙂

Har du lyst til å finne ut om dette er noe for deg, så kan du lese mer og melde deg på gratiskurset her >>>

Det er helt uforpliktende, så du har ingenting å tape 😉

Jeg heier på deg <3

PS! Hvordan jeg knakk koden, kan du lese om her >>>Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *