Kurs i livsstilsendring uten å endre livet

Endelig er det her!

Livsstilsendring
Før og etter livsstilsendring

Jeg har jobbet med å lage et kurs i livsstilsendring, og nå er jeg så glad for å kunne fortelle at det er klart!

Dette er et onlinekurs hvor jeg vil lære deg steg for steg alt du trenger å kunne for å gjennomføre din egen livsstilsendring.

Jeg har nemlig knekt koden til hvordan du skal få til en varig endring uten at du trenger å endre hele livet ditt. Cluet er å få endringene til å passe inn i ditt liv og din livssituasjon. Det er oppskriften på suksess! Hvis du lærer deg hva som passer for akkurat deg, kommer du aldri til å behøve å tenke på dietter og slanking igjen.

Du kan bli den personen du alltid har misunt som sier “jeg kan spise hva jeg vil, jeg, uten å legge på meg”!

Høres ikke det deilig ut?

Ned i vekt ved å spise det du liker

Da jeg oppdaget at dette var mulig fikk jeg en helt ny hverdag! Etter årevis med slankekurer og slankemat og en vekt som hoppet opp og ned som en jojo, gikk jeg endelig ned i vekt ved å spise den maten jeg liker. Jeg følte ikke at jeg “slanket” meg fordi jeg hele tiden spiste det jeg likte. Jeg ofret ikke noe av det sosiale heller, men var med på fester, venninnekvelder og alt annet jeg synes er gøy.

Jeg var ikke en gang motivert da jeg startet, for jeg trodde at det skulle ende som alle de andre gangene jeg hadde prøvd å gå ned i vekt. Men jeg skal si at motivasjonen kom som en kule da jeg opplevde at dette fungerte! I løpet av 6 måneder gikk jeg ned 20 kg.

Å holde vekten etter vektnedgang

Det mange sliter med er hvordan de skal holde vekten etter å ha gått ned. Det brukte jeg også litt tid på å finne ut av. For hvis du går tilbake til å spise akkurat som du gjorde før du gikk ned i vekt, hva skjer da? Jo, logisk nok, så kommer du snart til å veie akkurat det samme som du gjorde før vektnedgangen.

Men fortvil ikke! Jeg har selvfølgelig løsningen på dette også 😉 Og det er mye mindre komplisert enn du kanskje tror.
Da jeg hadde gått ned 20 kg så tenkte jeg at jeg skulle prøve å holde vekten her. Og underveis i vedlikeholdsprosessen så gikk jeg jammen ned noen kilo til.

Nå har jeg vært normalvektig i over 5 år, og jeg vet at jeg aldri kommer til å falle tilbake til mine gamle, dårlige vaner. Det er så deilig å vite!

I en alder av 45 år har jeg aldri følt meg bedre, og jeg har aldri vært i bedre form. Hele livet har faktisk blitt så mye lettere!

Fokus på kosthold

Livsstilsendring uten å endre livet er et kurs som fokuserer på å få kostholdet på plass. Du har kanskje hørt at kosthold er 80% og trening 20%? Det stemmer nok ganske bra. For å gå ned i vekt er kostholdet definitivt viktigst. Det er selvfølgelig ikke bortkastet å trene – det vil hjelpe deg med å beholde muskelmasse og holde forbrenningen gående. Og ikke minst er det store helsemessige gevinster ved å være i aktivitet.

Men det kan være utfordrende å gjøre alt på en gang, og derfor tror jeg at det for mange kan være greit å starte med kostholdet først. Dessuten tror jeg at lysten til å være mer aktiv ofte kommer av seg selv når man blir lettere og i bedre form 😉

Har du lyst til å vite mer?

Meld deg gjerne på mitt gratis og helt uforpliktende grunnkurs her.

Her vil du over 3 dager få mine beste tips til hvordan du lykkes med din egen livsstilsendring.

Onlinekurs

Mitt omfattende onlinekurs lanseres om kort tid. Du kan lese mer om kurset her.

Du som har tatt mitt gratis grunnkurs vil, dersom du ønsker det, få et veldig hyggelig tilbud på onlinekurset 😉

Da håper jeg vi ses på kurs!

4 thoughts on “Kurs i livsstilsendring uten å endre livet”

 • Heihå,du dritflotte dame!?
  Gratulerer med veldig bra blogg og invit til kurs!God respons?
  Med mine 2 liter is omtrent hver kveld en god stund,så har kroppen forfalt….jeg trenger hjelp!!
  Og da tror jeg at du er en perfekt motivator til å hjelpe ut a dettr? Jeg vil sjekke ut kurset ditt!
  Klem?

  • Så bra, Elin! Og tusen takk <3 Håper du blir inspirert! Har fått mye bra respons fra mange som synes det er et enkelt og motiverende kurs å følge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *