Nytt år, nye mål

Og nye drømmer…

Vinden tar tak i de lange, mørke krøllene. Bevegelsen i håret er det eneste som avslører at det står noen i skyggene under trærne. Samtidig som sola bryter gjennom skylaget snur hun seg sakte. Det glinser i den solbrune huden og du kan se magemusklene stramme seg i det hun tar sats og smidig som en katt hopper opp og tar tak i en gren. Som en turner svinger hun seg elegant rundt, og uten at det ser ut som hun anstrenger seg kjører hun på med en serie muscle-ups. Hun fortsetter med noen pull-ups før hun slynger de lange bena rundt grenen. Et øyeblikk henger hun helt stille oppned. I neste sekund har hun tatt en salto, landet støtt som fjell og er nå på vei med lette skritt mot tjernet. Hun hever armene mens hun løper og stuper som en svale ned i vannet.

Drømmer
Foto: pexels.com

Det er viktig å visualisere sine mål, har jeg hørt. Og nytt år vil si nye mål.

Nå er vel strengt tatt innledningen her mer en drøm enn et mål 😀 Det er greit om målene er oppnåelige i hvert fall. Og jeg vil aldri få langt, krøllete hår, smal midje eller lengre ben (eller bli elegant). Men sterkere kan jeg bli, og det er alltid et av mine mål.

Trening
Abs of steel – er målet i hvert fall

Jeg pleier ikke å ha nyttårsforsetter. Jeg pleier egentlig ikke å sette meg så mange konkrete mål i det hele tatt. Det blir heller litt i den generelle sjangeren. Det er sikkert fordi jeg er av den bedagelig anlagte typen (eller lat, hvis man skal kalle en spade for en spade). Også har jeg en tendens til å bli skuffa hvis jeg ikke når et konkret mål, men veldig glad når jeg opplever fremgang uten å ha et mål.

Men jeg har et sterkt ønske om å bli mindre lat. Jeg bruker alt for mye tid på fjas og ingenting, og det føles veldig bortkasta. Så kanskje jeg rett og slett skal sette meg noen mål i år.

Nyttårsforsetter

Mål for 2019:

1. Bli mer strukturert og effektiv

2. Være mer ute og litt mindre i sofaen

3. Komme meg mer ut av min introverte boble og tørre å utfordre komfortsona litt oftere (denne sitter langt inne!)

4. Bli flinkere til å planlegge måltider igjen

5. Bli sterkere og mer fleksibel (der føler jeg for så vidt at jeg er godt i gang)

Fleksibel
Fleksibiliteten kommer seg

6. Overbevise hodet mitt om at det ikke er farlig å stå på hendene. Og dermed la 2019 bli året der jeg faktisk klarer det. Gud bedre så lenge jeg har øvd på det!

Håndstående
Mål: å få til dette uten støtte

Neste skritt blir vel da å bryte opp disse målene i mindre og mer overkommelige steg.

Den største utfordringen for meg der er det første punktet. Så hvis du har noen tips til hvordan jeg kan gå frem for å bli mer strukturert og effektiv så rop ut! Eller skriv det i kommentarfeltet 😉 Det blir jeg veldig glad for!

Ellers har jeg alltid som mål å ha det mest mulig moro – for det er faktisk det aller viktigste for meg 🙂

Hva er dine nyttårsforsetter? Og hvordan motiveres du til å nå dine mål?

Jeg ønsker deg et riktig godt og morsomt nytt år – og håper det blir akkurat som du ønsker ❤️

-Tove, the fun junkie

Fallskjermhopp
Husk å ha det gøy 😉

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *