Slik knakk jeg koden til en varig livsstilsendring

nyttårsforsett

Nyttårsaften 2009 satte jeg meg et nyttårsforsett. Det var at jeg aldri mer skulle slanke meg! Jeg var i midten av 30-åra og hadde rett og slett gitt opp.

Jeg hang mitt svarte belte i jojo-slanking bakerst i skapet, og satte meg godt til rette i sofaen. Der føltes livet ganske bra. Og nyttårsforsettet holdt jeg i fire år!

I de fire årene prøvde jeg så godt jeg kunne å holde meg unna fysiske anstrengelser, fordi det meste var et ork. Det var tungt å gå tur, jeg ventet heller på neste buss enn å løpe til bussen og jeg grudde meg til å besøke venner som bodde i tredje etasje uten heis. Til og med det å prøve klær gjorde at svetten silte, og ettersom jeg sjelden fant noe som passet så var det en slitsom og tidkrevende affære som jeg bare gjorde når det var helt nødvendig.

Men drømmen om å bli normalvektig og i god form lå alltid murrende i bakhodet. Jeg hadde bare ingen tro på at jeg kunne få det til.

Så hva skjedde egentlig?

En helt vanlig kveld i mars 2013, hvor jeg (som vanlig) satt i sofaen foran tv’n og ante fred og ingen fare, hørte jeg plutselig mannen min si «Nå skal magen vekk!»

Jeg kjente panikken stige, og ble nesten lamslått der jeg satt dypt og komfortabelt i sofaen. Forventet han at jeg skulle være med? Jeg hadde jo slutta med sånt. Likevel klarte han å overtale meg.

Men motivert var jeg ikke! Selv om jeg hadde sagt at jeg skulle prøve, så tenkte jeg «det kommer aldri til å funke». Jeg var tross alt eksperten med årevis av erfaring på det området.

Men gjett om jeg er glad for at jeg gjorde et siste forsøk! For denne gangen lagde jeg min egen plan, og jeg knakk koden til hvordan få til en varig endring. Endelig!

Det jeg fant ut var at jeg ikke trengte å spise slankemat, jeg trengte ingen spesialprodukter og jeg trengte heller ikke å endre livet mitt! Jeg spiste det jeg likte, samtidig som jeg fortsatt gikk på cafe med venner, var med på fest og alt annet jeg synes er moro ?

Jeg skjønte plutselig hvorfor jeg hadde mislykkes med alle tidligere slankekurer. Det er rett og slett fordi de ikke var tilpasset meg og mitt liv. De krevde for store endringer og jeg måtte kutte ut mye av det jeg likte best. Det går an å følge slike planer i en periode, men ikke resten av livet.

Når jeg fant ut hvordan jeg kunne gjøre små endringer som passet inn i mitt liv, så tok det ikke lang tid før jeg så resultater. Og nå visste jeg at dette var noe jeg fint kunne leve med!

Nå har jeg vært normalvektig i 6 år, og jeg vet at jeg aldri kommer til å falle tilbake til gamle uvaner. For jeg har ikke endret livet mitt – jeg har bare gjort noen smarte justeringer som passer for meg.

Jeg er fortsatt glad i sofaen min, Netflix, vin og en fest, men jeg har også blitt glad i å være aktiv. Etter hvert som jeg ble lettere ble også dørstokkmila kortere. Nå, midt i 40-åra gjør jeg ting jeg i min villeste fantasi aldri hadde trodd at jeg skulle gjøre! Jeg har blant annet begynt å trene turn for voksne og tok min aller første salto som 44-åring 😀

Det synes jeg viser at det aldri er for sent, og at drømmer kan bli virkelig! Det gjelder bare å finne riktig vei ?

Tenk om jeg hadde visst det jeg vet nå for 20 år siden! Det hadde spart meg for mye frustrasjon, skuffelser, bortkasta tid og ikke minst penger.

Denne kunnskapen har jeg så lyst til å dele! Derfor har jeg laget et GRATIS 3-dagers kurs med hele oppskriften til hvordan få til en varig livsstilsendring.

Kurset starter med hvordan du kan finne din motivasjon og bli gira på å komme i gang. Deretter blir det mye fokus på hvordan du kan gjøre smarte valg i matveien som passer for deg, tips og oppgaver som skal hjelpe deg å takle fristelser og utskeielser og mye mentaltrening som er nyttig for å jage bort sabotasjespøkelset.

>>>Klikk her for å få kurset i dag.

Det er 100% gratis og helt uforpliktende. Du har med andre ord ingenting å tape, men det kan hende at du kommer til å forstå at du faktisk kan klare det ?

Jeg har også et omfattende onlinekurs som jeg kjører i gang tre ganger i året. Dette kurset har du tilgang til i et år, og du får oppfølging gjennom hele året. Du kan lese mer om kurset her >Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *